רפי נווה

מוביל היזמות בטכניון

רפי נוה, בוגר הטכניון בעל BSc ו – MSc בחשמל. רפי מביא מעל 40 שנות ניסיון בתעשית ההי-טק בישראל, בהן כיהן כמנכל מרכז הפיתוח של אינטל בחיפה ), סמנכל פיתוח ב NDS, CTO וסמנכל שירותי לקוחות ב Tower Semiconductors. בטרם הצטרף למרכז כיהן כסמנכל מופ ב Given Imaging .

דר׳ דנה שפר

מנהלת המרכז ליזמות

ד״ר דנה שפר בעלת תואר PhD באסטרטגיה מאוניברסיטת Stanford, תואר MA בניהול גם מ-Stanford ותואר BA בפסיכולוגיה (בהצטינות יתרה) מאוניברסיטת Harvard. בעבר, עבדה כיועצת בכירה בחברה לייעוץ אסטרטגי במגוון תעשיות. ייסדה וכיהנה במנכ״לית ארגון Quest Scholar Program באוניברסיטת Harvard. בתפקידה האחרון כיהנה כחברת סגל בבי״ס למנהל עסקים בבר אילן, שם הרצתה וחקרה בנושאים הקשורים לאסטרטגיה, יזמות, חדשנות טכנולוגית וניהול.

שי חיים

מנהל פעילות

שי בעל תואר ראשון בהצטיינות בפקולטה להנדסת מחשבים בטכניון, וMBA מ IE Business School. בעבר ביצע מספר תפקידי פיתוח וניהול פרוייקטים בחברות כגון קומפיולאב, אינטל וקוואלקום. בתפקידו האחרון כיהן כ COO של שלוחה של אקסלרטור אירופאי בישראל.

פרופ׳ משנה אלה מירון-ספקטור

אחראית אקדמית

אלה מירון-ספקטור היא חברת סגל בפקולטה להנדסת תעשיה וניהול ומומחית ביצירתיות וחדשנות בארגונים. לאלה תואר PhD בפסיכולוגיה ארגונית מהטכניון. אלה שמשה כפוסט דוקטורנטית ומרצה בבית ספר למנהל עסקים באוניברסיטת Carnegie Mellon , וכחברת סגל במחלקה לפסיכולוגיה בבר אילן. עבודותיה של אלה התפרסמו בכתבי עת מובילים בעולם, מחקריה זכו לפרסים ולמימון מקרנות יוקרתיות. כמו כן היא מרצה מצטיינת בתוכנית הMBA בטכניון.

אלכסיי טומסוב

רכז יזמות אקדמי

סטודנט לתואר שני בפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון. במסגרת מחקרו, עובד על פיתוח פתרון חדשני להתקרחות גברית, המשך ישיר לתחרות בינלאומית (iGEM) בה הוא וקבוצתו זכו במקום הראשון במסלול בו התחרו. בעברו עסק בפיתוח ועריכת סרטי הדרכה ותדמית. לראייתו, יזמות, חשיבה מחוץ לקופסה ושיתוף פעולה הדוק בין התעשייה למחקר פורץ הדרך באקדמיה הם המפתח לחדשנות.

ציון בדש

BizTEC

סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב ופיזיקה. שירת כמפקד ב-8200, שם רכש ניסיון בניהול והובלת פרויקטים. לאחר שירות קבע השתחרר וחזר לעבוד על הפטנט אותו רשם ועל השימושים שלו בתחום הרפואי.

ענבל בן יהודה

BizTEC

סטודנטית לתואר ראשון בהנדסת חשמל עם התמחות משנית ביזמות. שירתה כמפקדת על מחלקה טכנולוגית-מודיעינית ביחידה 8200, שם רכשה ניסיון בהובלת צוותים וקידום פרויקטים אסטרטגיים. טרם הצטרפותה ל-BizTEC קידמה מיזם חברתי לשילוב אנשים עם מוגבלויות וליקויי למידה בשוק העבודה.

מעין לופטון

BizTEC Alumni

מעין היא בוגרת תואר ראשון בהנדסה כימית בטכניון, ונמצאת כרגע בלימודי תואר שני בפקולטה לביוטכנולוגיה ומזון בטכניון. שירתה כמדריכת עזרה ראשונה ואף הייתה ראש הצוות שפיתח אימונים. את ההתעניינות שלה בתחום היזמות היא גילתה במהלך תחרות Igem - תחרות בביוטכנולוגיה, בה היא וחברי הצוות שלה זכו במקום הראשון. המטרה שלה היא ללמוד יותר על עולם היזמות ולעודד סטודנטים לנסות בעצמם.

מור קורן

עיצוב דיגיטלי ושיווק

סטודנטית לתואר ראשון בארכיטקטורה, בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון, בשנתה הרביעית. שירתה כקצינת מודיעין. במסגרת תפקידה אחראית על יצירת גרפיקה, עיצוב ומיתוג.